TERMENI SI CONDITII GENERALE DE VANZARE (TCGV)

Inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul magazinului online BURSADEANVELOPE.RO, va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile Generale de Vanzare. TCGV prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor realizate de S.C. QUICK FIT TYRE S.R.L., prin intermediul magazinului online BURSADEANVELOPE.RO, si pot fi modificate oricand de catre administrator, urmand ca modificarile sa fie opozabile de la data afisarii lor pe site. Prin crearea si utilizarea contului de client,clientul/cumparatorul: (i) isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii contului; (ii) accepta in mod expres si fara echivoc TCGV in versiunea valabila care este afisata pe site la data utilizarii site-ului/plasarii comenzii. Ulterior crearii Contului, utilizarea site-ului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra TCGV afisate pe site.
 
 
1. INFORMATII ADMINISTRATOR: MAGAZIN ONLINE BURSADEANVELOPE.RO este un magazin online este proprietarea S.C. QUICK FIT TYRE S.R.L., cu sediul social in mun. Cluj-Napoca, str. Republicii, nr. 68, jud. Cluj, punct de lucru situat in Cluj Napoca, str. Frunzisului nr. 88, jud. Cluj, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj sub nr. J12/1861/2010, având Cod unic de înregistrare 27679150, cont bancar IBAN RO81INGB0000999905237841 deschis la ING BANK N.V. AMSTERDAM - sucursala Bucuresti, telefon 0743.112.964, e-mail info@bursadeanvelope.ro, denumita administrator sau vanzator.
 
2. DEFINITII
In intelesul TCGV, urmatorii termeni se definesc astfel: vanzator/administrator – societarea comerciala S.C. QUICK FIT TYRE S.R.L.; cumparator/client – orice persoana fizica sau juridica care lanseaza o comanda prin intermediul magazinului online BURSADEANVELOPE.RO, conform procedurii stabilite in TCGV; vizitator – orice persoana fizica sau juridica care acceseaza magazinul online, fara a lansa o comanda; comanda – document in format electronic, intocmit de cumparator si remis vanzatorului, prin care cumparatorul isi manifesta intentia ferma de a achizitiona unul sau mai multe bunuri din oferta vanzatorului, platind pretul acestora; conventia/contract – comanda confirmata de vanzator conform TCGV; oferta – propunerea de vanzare adresata cumparatorului, prezentata prin intermediul magazinului online BURSADEANVELOPE.RO; specificatii – orice mentiune facuta de cumparator in cuprinsul comenzii.
 
3. ACCEPTARE TCGV 
Administratorul va ofera accesul in magazinul online BURSADEANVELOPE.RO si utilizarea acestuia, sub rezerva acceptarii complete si neconditionate de catre vizitator/cumparator a TCGV. Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, vizitatorul/cumparatorul este de acord sa respecte TCGV si intelege ca nu poate invoca necunoasterea acestora. 
 
4. DREPTURI DE PROPRIETATEA INTELECTUALA
Vizitatorul/Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va descarca/utiliza continutul magazinului BURSADEANVELOPE.RO, imagini, descrieri/texte, elemente grafice, simboluri, scripturi, programe etc. fara acordul scris al administratorului intrucat reprezinta proprietatea administratorului (sau a unui furnizor al administratorului), fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala. Incalcarea dreptului de proprietate intelectuala de catre vizitator/cumparator atrage angajarea raspunderii acestuia, civila, penala sau de orice alta natura si, in consecinta, da posibilitatea administratorului magazinului online BURSADEANVELOPE.RO sa initieze orice demers judiciar sau extrajudiciar. In acest caz administratorul va putea pretinde vizitatorului/cumparatorului acoperirea prejudiciului material si moral suferit. Accesul vizitatorului/cumparatorului la site este limitat, in interes personal al acestuia, intelegandu-se prin aceasta dreptul acestuia de a accesa site-ul in scopul vizualizarii produselor și/sau pentru lansarea unei comenzi. Accesul la site nu confera vizitatorului/cumparatorului dreptul de a descarca, de-al altera/modifica sau de a-l reproduce total sau partial site, în esenta de a actiona de o asemenea maniera în care să se aducă atingere intereselor companiei.
Continutul site-ului este in totalitate proprietatea societatii Quick Fit Tyre Srl si orice preluare sau copiere a unor texte, imagini, logo-uri, sau a altui continut, fara acordul nostru este interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare.
In cazul in care constatati ca dreptul de autor a fost incalcat prin preluarea in scopuri comerciale a imaginilor sau textelor de pe site, puteti semnala acest lucru la urmatoarea adresa de e-mail: info@bursadeanvelope.ro
 
5. PERFECTAREA CONTRACTULUI LA DISTANTA. VALABILITATE. DREPTUL DE RETRAGERE
Prin lansarea comenzii de pe BURSADEANVELOPE.RO, cumparatorul accepta forma de comunicare prin care administratorul isi deruleaza activitatea, respectiv prin e-mail sau telefon. Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre administrator. Confirmarea se efectueaza electronic (e-mail). Vanzatorul va transmite confirmarea încheierii contractului într-un termen rezonabil din momentul încheierii contractului la distanţă şi cel târziu la momentul livrării produselor. Valabilitatea contractului se raporteaza direct la momentul confirmarii comenzii de catre administrator. Administratorul nu considera sub nici o forma o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract, motiv pentru care o comanda neconfirmata va fi considerata anulata. Comanda minima va fi de 2 bucati. Contractul este compus din: comanda lansata de cumparator si acceptata de administrator, specificatiile cumparatorului indicate in comanda si din prezentele TCGV. Oferetele si preturile afisate pe BURSADEANVELOPE.RO sunt valabile maxim 24 de ore.
 
Cumparatorul care detine calitatea de consumator, astfel cum este definita de art.2 pct. 2 din  O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor (orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, care acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale) beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage din contract, respectiv de a returna produsele, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele privind returnarea produselor.
Perioada de retragere expiră în termen de 14 zile de la:
i) ziua în care cumparatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de cumparator  intră în posesia fizică a produselor sau:
ii) ziua în care cumparatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de cumparator, intră în posesia fizică a ultimului produs,în cazul în care cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat, 
iii) ziua în care cumparatorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul şi care este indicată de cumparator, intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese, în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese,
In vederea exercitarii dreptului de retragere, cumparatorul va completa formularul online de retragere care se gaseste la adresa [.] sau va expedia o declaraţie neechivocă utilizand modelul formularului online de retragere care va fi expediata prin poştă sau e-mail.Se considera ca cumparatorul şi-a exercitat dreptul de retragere în perioada de retragere menţionată mai sus în cazul în care comunicarea cu privire la exercitarea dreptului de retragere este transmisă de către cumparator înaintea expirării perioadei respective. Vanzatorul va comunica cumparatorului, fără întârziere, pe un suport durabil, confirmarea de primire a formularului de retragere.
Exercitarea dreptului de retragere pune capăt obligaţiilor părţilor contractuale, după caz:
i) de a executa contractul la distanţă;
ii) de a încheia un contract la distanţă, în cazul în care ccumparatorul a efectuat o comandă.
Ca efect al exercitarii dreptului de retragere:
vanzatorul va rambursa cumparatorului toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea cumparatorului fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat vanzatorului decizia sa de retragere din contract; 
cumparatorul va returna vanzatorului produsele sau le va înmâna acestuia sau unei persoane autorizate de vanzator să recepţioneze produsele,fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat vanzatorului decizia sa de retragere din contract (cu excepţia cazului în care vanzatorul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele); termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de cumparator înainte de expirarea perioadei de 14 zile;
cumparatorul va suporta toate costurile directe legate de returnarea produselor;
cumparatorul este responsabil în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor si va fi obligat sa despagubeasca vanzatorul in mod rezonabil pentru diminuarea valorii produselor 
cu excepţia cazului în care vanzatorul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele, vanzatorul poate amâna rambursarea până la data recepţionării produselor care au făcut obiectul vânzării sau până la momentul primirii unei dovezi din partea cumparatorului conform căreia acesta a trimis produsele către vanzator, luându-se în considerare data cea mai apropiată.
Sumele care trebuie rambursate de vanzator cumparatorului vor fi rambursate folosind aceleaşi modalităţi de plată ca şi cele folosite de cumparator pentru tranzacţia iniţială.
 
6. PRETURI. FACTURARE. MODALITATI DE PLATA
Preturile produselor comercializate de vanzator sunt afisate in magazinul online BURSADEANVELOPE.RO, pe pagina dedicata fiecarui produs, contin TVA, nu includ ECOTAXA si nu includ cheltuielile de livrare decat daca este specificat in mod expres acest aspect sau se ofera ca si bonus pentru comenzile mari. Administratorul se preocupa pentru ca preturile afisate in magazinul online sa fie cele corecte, insa in situatia in care din eroare un produs comercializat si comandat are afisat un pret eronat, administratorul va aduce aceasta imprejurare la cunostinta cumparatorului. Daca pretul real este mai mic decat cel afisat, facturarea produsului se va face la valoarea reala. Daca pretul real este mai mare, cumparatorul va avea posibilitatea de a opta intre a plati pretul real sau a renunta la comanda lansata. Preturile sunt actualizate periodic și în timp real, motiv pentru care pot aparea unele erori pentru care vanzatorul nu isi asuma raspunderea si nu poate fi facut responsabil. Situatia pretului „0” (zero) este o eroare dintre cele care pot fi generate de actualizarea preturilor, motiv pentru care comanda produselor cu un astfel de pret nu este o comanda valabila. Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative si sunt aratate expres de catre vanzator. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare. Pretul imprimat pe factura este acelasi cu cel transmis de administrator in momentul confirmarii comenzii. Modalitatile si termenul de plata sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii. Factura fiscala se transmite clientului prin e-mail (în varianta scanată), cu exceptia cazului cand solicita expres ai fi comunicata scriptic prin poștă. Plata produselor comandate se poate efectua online, cu cardul bancar de debit sau de credit. Cardurile acceptate pentru plata online a produselor sunt: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa si Mastercard. Optarea pentru această forma de plata va presupune completarea unui formular cu date aferente cardului bancar folosit. Daca tranzactia a fost încheiata reusit si plata s-a efectuat, pe ecran vor fi prezentate informatiile relevante pentru comanda. Plata cu cardul bancar presupune faptul ca comanda va fi procesata imediat. Cu toate acestea, daca plata a fost procesata și urmare a sincronizarii stocului acesta se dovedeste a fi epuizat, vanzatorul va contacta clientul si ii va restitui suma achitata de acesta sau, la solicitarea expresa a clientului îi va oferi alte produse în schimb, dintre cele existente in stoc. Pentru produsele achizitionate care se aduc pe baza de comanda (minimum 2 bucati)  se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoare produsului. Administratorul va emite catre cumparator o factura pentru produsele cuprinse in comanda confirmata, cumparatorul avand obligatia de a furniza toate informatiile necesare facturarii in conformitate cu normele in vigoare.
 
7. INFORMATII PRODUSE
Prin intermediul magazinului online, administratorul pune la dispozitia vizitatorilor/cumparatori informatiile aferente produselor listate, astfel cum acestea i-au fost puse la dispozitie de furnizorii sai. Vizitatorul/cumparatorul cunoaste si accepta faptul ca informatiile produselor – poze, descriere, specificatii etc – sunt prezentate in magazinul online urmare a colaborarii administratorului cu furnizorii si intelege ca administratorul nu ofera nici o garantie pentru corectitudinea informatiilor primite. Totodata, vizitatorul/cumparatorul este de acord cu privire la faptul ca utilizarea magazinului online si cumpararea produselor se realizeaza pe propriul risc. Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica unilateral informatiile produselor fara nici o formalitate suplimentara.
 
8. STOCURI
Produsele sunt disponibile in stoc, fie al administratorului, fie al furnizorilor acestuia. Intrucat unele produse se livreaza din stocul furnizorilor, chiar daca administratorul verifica si actualizeaza informatiile de stoc, se pot ivi situatii de out of stock (stoc zero). O astfel de situatie este comunicata cumparatorului de catre administrator prin unul dintre mijloacele de comunicare uzate. Administratorul își rezervă dreptul de a onora comenzile doar în limita stocului pe care il are la dispozitie. S.C. QUICK FIT TYRE S.R.L. nu poate garanta disponibilitate produselor afisate/listate in magazinul online BURSADEANVELOPE.RO si poate refuza orice comanda in caz de indisponibilitatea a unui produs, indiferent daca aceasta se datoreaza lipsei din stoc, lipsei din oferta furnizorului, a faptului ca nu se mai fabrica sau orice alt motiv nenominalizat.
 
9. GARANTIE
Pentru persoanele care detin calitatea de consumator, astfel cum este definita de art.2 pct. 2 din  O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor (orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, care acţionează în scopuri din afara activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale), produsele beneficiaza de o garantie legala de 2 ani, conform prevederilor art. 16 din Legea nr. 449/2003, iar garantia comerciala este identica cu garantia legala. Pentru persoanele care nu detin calitatea de consumator se acorda o garantie comerciala de 1 an.
Produse cu livrare fizica (prin curier) sunt originale, sigilate (in forma in care provin de la furnizori) si vor fi insotite dechitanta (eliberata de administrator sau de firma de curierat) si, dupa caz, certificat de garantie (pentru produsele care necesita garantie). Certificatul de garantie si factura se transmit clientului prin e-mail (in variantă scanată), cu exceptia cazului cand solicita expres ai fi comunicat scriptic prin poștă.
 
10. RETURNAREA PRODUSELOR
 
POLITICA DE RETUR
 
 
11. PROGRAM DE LUCRU. LIVRARI. TERMENE
Programul de lucru al administratorului este zilnic in intervalul orar 09.00-19.00. Comenzile lansate si confirmate in intervalul 09.00-14.00, in functie de programul curierului, vor fi expediate in aceeasi zi, in caz contrar acestea fiind expediate in ziua lucratoare urmatoare. Administratorul poate intarzia sau anula livrarea produselor in cazul in care nu poate onora comanda din motive independente de vointa sa, generate fie de o terta persoana, fie de o imprejurarea de forta majora. Produsele disponibile in stoc si listate in magazinul online BURSADEANVELOPE.RO pot fi livrate fizic, prin curier, pe teritoriul Romaniei. Livrarile se efectueaza door-to-door. Curierul prin intermediul caruia se va efectua livrarea produselor comandate este ales de catre administrator, unilateral. Administratorul poate in orice moment sa modifice curierul care va efecta livrarea produselor comandate de cumparator. Chetuielile aferente transportului vor fi suportate de cumparator, care le va achita direct curierului, cu exceptia cazului in care sunt incluse in pret. Pentru comenzile externe clientul va fi facturat cu 200 euro pe transport, deoarece acestea vor ajunge in depozitul extern. Termenul de livrare pentru produsele comandate prin intermediul magazinului online este, in principiu, de 1-10 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre administrator, insa pentru produsele comandate administratorul se va preocupa ca livrarea sa se efectueze in 48 ore de la confirmarii comenzii cumparatorului. Pot exista intarzieri fata de termenul de livrare stabilit in momentul confirmarii comenzii; in acest caz administratorul nu isi asuma nici o raspundere in numele curierului.In situatia in care vanzatorul, dupa ce a confirmat comanda nu livrează produsele in decurs de cel mult 30 de zile de la încheierea contractului, iar cumparatorul a optat pentru rezolutionarea contractului, vanzatorul va rambursa fără întârzier nejustificate toate sumele plătite în temeiul contractului de către cumparator şi în decurs de cel mult 7 zile de la data la care cumparatorul a comunicat vanzatorului decizia sa de terminare a contractului.
Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat cumparatorului în momentul în care acesta sau o parte terţă desemnată de acesta, alta decât transportatorul, intră în posesia fizică a produselor.
Dreptul de proprietate asupra produselor se transfera cumparatorului la livrare, conditionat de plata pretului.
 
12. OBLIGATIILE CUMPARATORULUI
Sa citeasca, sa accepte si sa respecte TCGV administratorului odata cu utilizarea magazinului online si cu lansarea comenzilor si sa achite contravaloarea produselor comandate prin metodele puse la dispozitie de administrator. Sa furnizeze informatii reale, corecte si actuale despre identitatea sa atunci cand acestea i se cer, in caz contrar exista posibilitatea refuzarii comenzilor; cumparatorul poate modifica, completa sau actualiza datele sale prin accesarea secțiunii „contul meu”.
Sa pastreze certificatul de garantie si factura pe toata durata perioadei de garantie, sub sanctiunea pierderii garantiei.
 
13. OBLIGATIILE VANZATORULUI
Sa contacteze clientii pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic. Sa livreze produsele in cel mult 10 zile lucratoare de la confirmarea livrarii, daca acestea sunt in stoc;
 
14. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
S.C. QUICK FIT TYRE S.R.L. este inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul [.].
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, administratorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este onorarea comenzilor, reclama-marketing-publicitate si realizarea de statistici proprii necesare dezvoltarii serviciilor oferite. Prin completarea datelor cu caracter personal in formularul de creare de cont si/sau de comanda cumparatorul accepta neconditionat ca datele sale sa fie incluse in baza de date a administratorului si isi exprima acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre administrator. Totodata, cumparatorul isi da acordul expres si neechivoc ca date personale sa poate fi transmise (cedate) de catre administrator unei alte persoane din tara sau strainatate. Informatiile inregistrate vor putea fi transmise si furnizorilor administratorului si companiilor de curierat. De asemenea, datele cumparatorului vor putea fi transmise si autoritatilor in drept in scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificare in baza prevederilor legale. Administratorul colecteaza, de la clientii sai date cu caracter personal (nume si prenume, seria si numarul cartii de identitate, e-mail, numar de telefon, adresa si alte date pentru facturare) numai daca sunt furnizate in mod voluntar. Refuzul furnizarii acestora determina imposibilitatea crearii contului si procesarii comenzilor transmise online pe BURSADEANVELOPE.RO. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora*. Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti adresa la sediul S.C. QUICK FIT TYRE S.R.L. o cerere scrisa, datata si semnata prin care sa solicitati,in mod gratuit, urmatoarele: (i) o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu sunt prelucrate; (ii) sa interveniti asupra datelor transmise; (iii) sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive întemeiate şi legitime legate de situaţia dumneavoastra particular; (iv) sa va opuneti, în orice moment, în mod gratuit şi fără nici o justificare, ca datele care va vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui terţ, sau să fie dezvăluite unor terţi într-un asemenea scop; (v) sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia sitautiilor prevazute de lege; (vi) după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte; (vii) după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă prezentei legi; (viii) notificarea către terţii cărora le-au fost dezvăluite datele a oricărei operaţiuni efectuate, dacă această notificare nu se dovedeşte imposibilă sau nu presupune un efort disproporţionat faţă de interesul legitim care ar putea fi lezat.
De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt inexacte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Informatiile privitoare la cardurile bancare utilizate pentru plata online a produselor comandate nu sunt transferate sau stocate, în niciun moment, pe serverele administratorului sau pe cele ale Romcard SA. În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa și Mastercard, datele legate de cardul cumparatorului sunt introduse direct în sistemele Visa sau Mastercard, iar în cazul în care cardul a fost emis de catre o banca certificata în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea în sistem (introducerea unui cod si a unei parole cunoscute doar de cumparator). Orice încercare de accesare a datelor cu caracter personal ale altui untilizator sau modificarea continutului site-ului BURSADEANVELOPE.RO. sau afectare functionarii sau performantelor serverului pe care este gazduit site-ul va fi considerată ca fiind o actiune intentionata de prejudiciere a administratorului si de compromitere a activitătii sale, situatie in care se vor demara toate demersurile legale pentru tragerea la raspuundere penala a celui vinovat si angajarea raspunderii civile pentru paguba cauzata.
 
15. COOKIE-URI
Cookie-uri - sunt fisiere text, controlate de browser-ul de internet, care in versiunea standard este setat sa le accepte. La accesarea site-ului BURSADEANVELOPE.RO. acesta va solicita browser-ului de internet sa stocheze cookie in memoria PC-ului. Informatiile din cookie-uri genereaza retinerea anumitor setari / actiuni intre doua sesiuni distincte, marind astfel viteza de incarcare a paginilor la urmatoarele vizite. Sunt situatii in care poate fi retinuta adresa IP-ului de pe care se acceseaza site-ul ori cea a site-ului de referinta, daca este cazul. BURSADEANVELOPE.RO poate fi utilizat, in anumite limite, si fara acceptarea cookie-urilor. Aceste informatii sunt necesare pentru a oferi vizitatorilor/clientilor servicii calitative si nu vor fi vandute, instrainate sau inchiriate unei terte parti. Cookie-urile utilizate de BURSADEANVELOPE.RO. nu solicita/colecteaza informatii cu caracter personal. Prin crearea si utilizarea contului de client,clientul/cumparatorul declara ca este de acord cu plasarea de cookie-uri si cu scopul acestora declarat mai sus. Informatiile detaliate referitoare la modalitătile de gestionare, dezactivare si stergere a cookie-urilor se gasesc in setărie broswer-ului folosit pentru navigare.
 
16. GAZDUIRE. LINK-URI. BROWSERE.
Site-ul BURSADEANVELOPE.RO este gazduit pe servere apartinand unor societati de profil, pe baza contract incheiat intre acestea si S.C. QUICK FIT TYRE S.R.L. in calitate de beneficiar. Site-ul BURSADEANVELOPE.RO poate sa contina link-uri catre alte site-uri, care pot fi accesate de vizitatori/clienti pe propria raspundere. S.C. QUICK FIT TYRE S.R.L. nu este raspunzatoare de erorile care pot aparea pe site sau de cele legate de utilizarea unui browser, indiferent de cauza acestora; si nu este raspunzatoare de natura, continutul si orice alte aspecte legate de site-urile accesate prin intermediul link-urile existente pe site-ul BURSADEANVELOPE.RO, raspunderea cu privire la acestea revenind proprietarilor acestor site-uri.
 
17. COMENTARII
Site-ul BURSADEANVELOPE.RO da pozibilitatea vizitatorilor/clientilor de a face comentarii la adresa lui si a produselor oferite, care vor fi publicate dupa o aprobare prealabila. Administratorul site-ului isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentariile pe care nu le considera adecvate, prin aceasta intelegandu-se, dar fara a se limita, comentariile cu continut ilegal, obscen, defaimator, amenintator, care aduce atingere drepturilor unei persoane, care incalca drepturile de proprietate intelectuala, care au continut publicitar, care contin virusi, care au caracter de spam etc. S.C. QUICK FIT TYRE S.R.L. nu este raspunzatoare si nu poate fi trasa la raspundere, prin aceasta intelegandu-se inclusiv obligarea la despagubiri pentru orice fel de prejudiciu produs de comentariile publicate. Daca vizitatorul/clientul furnizeaza, prin intermediul comentariilor, informatii care nu vizeaza produsele comercializate de S.C. QUICK FIT TYRE S.R.L. sau procesul de vanzare/cumparare/livrare/returnare al acestora, isi asuma raspunderea ca prin divulgarea acestora nu aduce atingere unor drepturi apartinand unor terte persoane, in caz contrar fiind direct si singur responsabil de prejudiciul cauzat. Prin publicarea comentariilor, vizitatorul/clientul isi exprima acordul expres sa transmita in mod gratuit, nelimitat si irevocabil catre S.C. QUICK FIT TYRE S.R.L. dreptul de a utiliza, reproduce, modifica sub orice forma, retransmite si distribui catre oricine si prin orice mijloace continutul comentariilor. Utilizarea in continutului comentariilor, in considerarea dreptului oferit de vizitator/client amintit anetrior, nu poate conduce la asumarea unei responsabilitati si la angajarea raspunderii administratorului, singurul responbabil fiind vizitatorul/clientul care a publicat comentariul.
 
18. NEWSLETTER. SPAM S.C. QUICK FIT TYRE S.R.L.
poate notifica vizitatorii/clientii site-ului BURSADEANVELOPE.RO, prin intermediul newletter-ului saptamanal, cu privire la ofertele sale curente si, totodata, poate sa trimita acestora felicitari, cupoane cadou sau orice alte mesaje. Pentru a fi trimise oferte sau mesaje prin intermediul newletter-ului este necesara abonarea vizitatorului/clientului la acesta, in mod gratuit si voluntar, ceea ce presupune faptul ca vizitatorul/clientul a citit, inteles si acceptat termenii si conditiile prevazute in TCGV. Prin abonare la newsletter, vizitatorul/clientul isi exprima consimtamantul expres de a primi ofertele si mesajele S.C. QUICK FIT TYRE S.R.L. Vizitatorul/clientul poate oricand sa se dezaboneze de la newletter, urmand instructiunile indicate in subsolul fiecarui email, in mod gratuit. Administratorul site-ului nu incurajeaza SPAM-ul (definit ca procesul de expediere a mesajelor electronice nesolicitate, de cele mai multe ori cu caracter comercial, de publicitate pentru produse si servicii dubioase, practicata in industria e-marketingului si de proprietarii de situri pornografice). Drept urmare toate mesajele si ofertele comunicate vizitatorilor/clientilor prin intermediul newsletter-ului sunt trimise in considerarea solicitarii exprese a acestora si cu privire la care nu a fost parcursa procedura de dezabonare. Ofertele si mesajele trimise vizitatorului/clientul prin intermediul newsletter-ului respecta Legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala astfel cum este ea prevazuta de legislatia romana si nu numai. Retrimiterea newletter-ului de vizitator/client catre alte persoane se face pe propria raspundere a acestuia si se considera ca vizitatorul/clientul a facut cunoscute prevederile TCGV celui caruia i-a retrimis newsletter-ul, iar acesta din urma inteles si acceptat. Retrimirea este permisa in conditiile in care structura si continutul newsletter-ului nu sunt modificate, in caz contrar vizitatorul/clientul putand fi tras la raspundere pentru prejudiciile cauzate, indiferent de natura acestora. S.C. QUICK FIT TYRE S.R.L. nu este raspunzator si nu poate fi facut raspunzator de actiunile intreprinse de vizitatori/clienti.Utilizarea newsletter-ului se realizeaza in aceleasi conditii in care se utilizeaza si site-ul BURSADEANVELOPE.RO. Administratorul detine toate drepturile asupra continutului newsletter-ului. S.C. QUICK FIT TYRE S.R.L. poate restrictiona accesul la newletter, fara a fi nevoie de o notificare prealabila, pentru orice vizitator/client care nu respecta prevederile TCGV sau cu privire la care exista banuiala ca nu respecta aceste prevederi.
 
19. LEGEA APLICABILA. LITIGII TERMENII SI CONDITII GENERALE DE VANZARE (TCGV)se supun legislatiei romane. In eventualitatea aparitiei unui caz de litigiu intre administratorul site-ului si un vizitator/client, acesta din urma va notifica administratorul, in conditiile stabilite de TCGV, si isi va da concursul in vederea rezolvarii pe cale amiabila a situatiei problematice. Doar atunci cand nu este posibila rezolvarea pe cale amiabila, vizitatorul/clientul se va putea adresa instantelor de judecata competente material. In acest caz, competenta teritoriala revine instantei de judecata in circumscriptia careria isi are stabilit sediul administratorul site-lui.
 
20. NOTIFICARI
Notificarile care se vor impune a fi trimise intre administrator, pe de-o parte, si vizitator/client, pe de alta parte, se vor considera a fi trimise daca vor fi expediate prin posta electronica (e-mail) pe adresele acestora si daca in rubrica „Subiect” a e-mailului este folosita urmatoarea formula: „Notificare privind...”. Notificarile care vor fi trimise catre administrator, in conditiile amintite anterior, se vor expedia pe adresa de e-mail: info@BURSADEANVELOPE.ro,. Notificarile care vor fi trimise de catre administrator vizitatorilor/clientilor vor fi expediate pe adresele de e-mail comunicate de acestia la completarea formularelor de pe site-ul BURSADEANVELOPE.RO, in termen de 5 zile lucratoare. Notificarile trimise catre administratorul site-ului trebuie sa cuprinda in mod obligatoriu urmatoarele informatii: datele de identificare ale vizitatorului/clientului; (nume, prenume, adresa de domiciliu, cod numeric personal, telefon, e-mail etc.) raportul contractual in raport cu care se trimite notificarea (daca e cazul); situatia concreta care se semnaleaza prin notificare; argumentele/motivele notificarii; solicitarile adresate administarorului; solutiile propuse pentru rezolvarea situatie. Notificarile adresate administratorului vor primi un raspuns in termen de cel putin 5 zile lucratoare, ce va fi comunicat prin e-mail pe adresa indicata in notificare.
Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana de la call-center, puteti lua legatura cu Diana Parnica pentru o conciliere interna gratuita, la adresa de e-mail: info@bursadeanvelope.ro.
 
21. FORTA MAJORA
Partile sunt exonerate de raspundere in caz de forta majora, definita de catre lege si acceptata de catre parti ca fiind un eveniment imprevizibil, mai presus de vointa lor, care afecteaza indeplinirea obligatiilor asumate, total sau partial. Forta majora, intelegand prin aceasta orice eveniment imprevizibil si de neinlaturat, intervenit dupa incheierea unui contract, si care impiedica executarea in tot sau in parte a acestuia, exonereaza de raspundere partea care o invoca in conditiile legii. Sunt considerate ca forta majora, in sensul acestei clauze, imprejurari ca: razboi, revolutie, cutremur, mari inundatii, embargo, greve generale etc. Partea care invoca forta majora este obligata sa notifice celeilalte parti producerea evenimentului in termen de 7 zile si sa ia de indata toate masurile posibile pentru a limita consecintele. In cazul in care imprejurarile care obliga suspendarea executarii prezentului tecontract se prelungesc cu o perioada mai mare de 60 zile, oricare parte poate cere rezolutiunea. In conditiile alineatului precedent, contractul se rezolutioneaza fara a se putea pretinde daune-interese. Incetarea cazului de forta majora trebuie notificata celeilalte parti in interval de 7 zile.
 
22. DIVERSE
BURSADEANVELOPE.RO - S.C. QUICK FIT TYRE S.R.L. nu s-a angajat sa respecte nici un cod de conduita instituit de vreo entitate sau grup de comercianti insa respecta prevederile Legii nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor în relaţia cu consumatorii şi armonizarea reglementărilor cu legislaţia europeană privind protecţia consumatorilor.
BURSADEANVELOPE.RO - S.C. QUICK FIT TYRE S.R.L. nu acorda asistenta dupa vanzare.
Durata contractului: contractul este cu executare imediata, avand ca obiect obligatia vanzatorului de a transmite cumpărătorului proprietatea unui bun în schimbul unui preţ pe care cumpărătorul se obligă să îl plătească.
 
 
Pentru mai multe detalii contactati-ne la nr.tel : 0743 112 964 sau email : info@bursadeanvelope.ro
 
 
Model de formular de retragere
Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract.
- Către: BURSADEANVELOPE.RO -  S.C. QUICK FIT TYRE S.R.L., cu sediul social in mun. Cluj-Napoca, str. Republicii, nr. 68, jud. Cluj, telefon 0743.112.964, e-mail info@bursadeanvelope.ro
- Vă informez/Vă informăm prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră din contractul referitor la
vânzarea următoarelor produse:[.]
- Comandate la data [.]/primite la data [.]
- Numele consumatorului (consumatorilor)
- Adresa consumatorului (consumatorilor)
- Data

 

MARCI DE ANVELOPE

Compara